Panneløft

Denne prosedyren retter ut linjer og strammer opp hengende hud og muskler i ansikt og panne. Den passer utmerket for mennesker med hengende øyenbryn og de som plages med sinnarynker.

Det kan ta alt fra en til tre uker, eller mer, å komme seg etter inngrepet. Det er også svært viktig å ikke utsette seg for sol i påfølgende måneder etter et panneløft.

Panneløft er et inngrep som tar sikte på å redusere aldersforandringer i ansiktet og øvre del av pannen og området rundt øynene. Panneløft er en kosmetisk kirurgi der en strekking av huden i dette området av ansiktet er gjort. En prosess som toner ned og minimaliserer rynkene som krysser pannen, som vises på neseryggen, eller som utvikler mellom øynene. For å oppnå dette, kirurger omplasseres de dype vev i ansiktet slette tegn på at tiden har igjen på dem.

Dermed vil en person som ønsker å gjenvinne ungdommelig utseende av øynene hans og hans uttrykk varsling må gjennomgå en ansiktsløftning , med eller uten en blepharoplasty, hvis det også behov for å korrigere hengende øyelokk.

Resultatet er helt avhengig av hvordan du så ut før operasjonen. Ved svært løs og foldet hud, i pannen og blir forskjellen stor. Ved moderate aldersforandringer, kanskje kombinert med sol skadet og smårynkete hud, vil resultatet ikke være så tydelig. I slike tilfeller vil kanskje en behandling med peeling eller laser være bedre.

Vurderingen av resultatet etter Panneløft er også avhengig av hvilke forventninger du har. Det er derfor viktig å vite at en panneløftning ikke tar sikte på å oppnå en total forandring eller foryngelse. Allikevel vil en panneløfting hos de fleste gi et yngre og mer opplagt utseende.

Endoskopisk panneløft, eller panne løft, er ofte utført samtidig med en mid-face lift. Denne sistnevnte prosedyren krever bare poliklinisk behandling også, og bare noen få flere snitt – en på hvert tempel i hodebunnen. Muskel og periosteum kan nå løftes og på annen måte justeres ved siden av øynene, redusere smil linjer, og under øynene, for å korrigere slapp hud.
Disse prosedyrene kan inkluderes med en rekke andre ansikts kosmetiske operasjoner, fra nese jobber og chin rekonstruksjoner til nakke heiser og leppe augmentations.

Dr. Martin Espinosa skal vurdere hvilken behandling som vil være best for deg slik at du får et naturlig og varig resultat. Det kan av og til innebære kombinasjoner av metoder og behandlinger, sammen med Overarmsplastikk.

Det finnes alltid mange muligheter, og med vår omfattende kompetanse er du sikret at du får den behandlingen som er best for akkurat deg.