Omkrets mageplastikk

Omkretsmage er fjerning av «overskytende » hud som går fra magen til baksiden av den nedre del av ryggen. Arr er skjult i linjen av undertøy eller bikini, så det er ikke synlig.

Omkrets mageplastikk erfarne

Omkrets mageplastikk ved RoyalklinikkenEtter graviditet og massive vekttap, er veldig vanlig at det fremstår slapphet i vevet på magen, flankene og korsrygg (Hud og muskler). I slike tilfeller, er fettsuging av disse områder ikke tilstrekkelig til å forbedre utseende.

Ditt mål er å redusere omkrets rundt magen og å omfatte til ryggen. Det første du må gjøre å redusere fettlaget som ligger utenpå. Store vekttap etter overvekts kirurgi medfører gjerne overflødig hud. Dette kan gi et stigmatiserende utseende og uttalte fysiske og psykiske plager.

Hud som har vært utspent over lengre tid, får nedsatt elastisitet, og det store vekttapet følges ofte av tilsvarende mengder overflødig hud. Mange fedmeopererte pasienter kan få så store fysiske plager at de vil ha behov for plastikkirurgiske korreksjoner.

CIRKUMFERENSIELT BUKPLASTIKK OG NEDRE KROPPSLØFT (BELTEPLASTIKK)

Den vanligste postbariatriske operasjonen er enkel buk plastikk, men hos pasienter som har gått ned 35 – 45 kg eller mer, trengs det mer omfattende kirurgi. I slike tilfeller anbefaler vi nedre kroppsløft eller belteplastikk, hvor underkroppen behandles foran og bak i sin helhet.
Flanker, side- og bak lår samt setet behandles samtidig med magen. Lavt sittende Venus berg (mons pubis) reduseres og løftes.

I visse tilfeller kan man legge et vertikalt snitt midt på abdomen eller en kombinasjon av vanlig bikinisnitt og vertikalt snitt, så arret likner en omvendt T.

Et cirkumferensielt nedre kroppsløft tar 3 – 5 timer og krever 1 – 4 dagers innleggelse. Rekonvalesenstiden er normalt 4 – 6 uker, såfremt det ikke oppstår komplikasjoner.

Dr. Martin Espinosa, ansvarlig kirurg ved Royal Aesthetic Clinic, for å imøtekomme behovet for postbariatrisk plastikkirurgi, har opprettet en kompetanseseksjon for postbariatrisk kirurgi ved Plastikkirurgisk avdeling ved to viktige Sykehus i Valencia, i samarbeid med Senter for sykelig overvekt i «Clinica Germanias» i Valencia, og Royalklinikken i Albir, Alicante.

Antall pasienter med alvorlige plager relatert til overflødig hud etter fedmekirurgi og stor vektreduksjon er økende. Vår erfaring er at plastikkirurgisk behandling kan gi betydelig bedring av disse plagene. Kunnskapsgrunnlaget om behandlingsindikasjoner, metoder, resultater og komplikasjoner er noe som bare hos oss kan sikres.