Neseplastikk

Ved en neseoperasjon endres nesens form og størrelse i henhold til ditt ønske, slik at du får en nese du er fornøyd med. Neseoperasjon er vanlig innen plastisk kirurgi i dag.

Hos oss er det spesialister med lang erfaring innen øre-nese-hals og plastisk kirurgi som utfører neseoperasjon. Vår oppfølging før, under og etter inngrepet er din trygghet og garanti.

For å vurdere om neseoperasjon er aktuelt for deg, er det nødvendig med en konsultasjon hos Dr Martin Espinosa, spesialist i plastikkirurgi.

Nesen er med sin sentrale plassering i ansiktet et naturlig fokuspunkt for våre omgivelser og dens utforming påvirker i stor grad vårt utseende og ansiktets harmoni. Dette har gjort plastiske operasjoner av nesen til et av de absolutt vanligste inngrepene.

Nesen er bygget opp av hovedsaklig ben, brusk og underhud/fettvev som i sin tur draperes av huden. Avhengig av hvilken forandring man vil oppnå omformer man ved en neseoperasjon en eller flere av disse vevene.

Mulighetene til forandring gjennom plastisk kirurgi på en nese er utallige. En stor nese kan gjøres mindre, en bred nese kan gjøres smalere og en lang nese kortere. En neseoperasjon kan også forandre formen på spissen eller neseryggen, forminske avstanden mellom neseborene og forandre vinkelen mellom nesen og overleppen.

 

Det er viktig å være bevisst på at selv om en neseoperasjon kan forbedre ditt utseende og selvfølelse kommer den ikke nødvendigvis til å lede til at du oppnår idealet ditt. Derfor er det pasienter som søker en forbedring heller enn perfeksjon av utseende som er best egnet for plastisk kirurgi av nese.

En god kommunikasjon mellom plastikkirurgen og pasienter er nødvendig før en neseplastikk. Ved den innledende konsultasjonen kommer Dr Martin Espinosa til å spørre deg om hvordan du skulle ønske at nesen din så ut (ta gjerne med deg et bilde), bedømme din nese og ditt ansikts form og proporsjoner og diskutere mulighetene med deg.

Personer som er ved god fysisk og mental helse og har realistiske forventninger er normalt sett egnede kandidater for en neseoperasjon.

Diabetes og kirurgi Rhinoplasty

Diabetespasienter bør være under god kontroll og blodsukkeret bør være innenfor normalområdet, og du vil ikke ha noen problemer, gjennomgår neseplastikk.

Din diabetes er under kontroll av en kompetent lege, kan du trygt gjennomgå neseplastikk for deg selv, spesielt hvis du er ung. Healing tid kan være litt utvidet på grunn av diabetes, men hvis du er i sin beste alder og diabetes er syk nylig, så det bør ikke være mye lenger.

 

Har du sykdommer eller spesielle medisinske tilstander, må du diskutere dette med kirurgen før man tar stilling til en slik operasjon.

De som ønsker operasjon må møte til konsultasjon ved Royal Aesthetic Clinic, i Alicante, Spania. For personer som kommer langveis fra vil det være fint å få tilsendt bilder og personlige opplysninger om helse (sykdommer og tidligere gjennomgått inngrep), bruk av medisiner (også reseptfrie og vitamin / helsekosttilskudd) eller allergier. Opplysninger om alder, høyde og vekt er også viktig.