Mesotherapi

Det er mange behandlinger og medisiner tilgjengelig på markedet for å bli kvitt cellulitter, pluss de endeløse timer med innsats i treningssentrene. Mens ingen av disse er et universalmiddel, mesoterapi injeksjoner er en pålitelig alternativ, som forbedrer problemet hvis brukt med disiplin og man har riktig matvaner.

Mesotherapy (intradermal infiltrasjon) injiseres med små sporvidde nåler med allopathic medisiner som utvikler en handling som strider mot det konkret problemet i hvert enkelt tilfelle. Fremgangsmåten er enkel, hurtig og med få kontraindikasjoner.

Dette er en blanding av anlegget forbindelser, som provoserer eliminering av giftige stoffer i kroppen. Forbindelsene er homeopatisk, ufarlig for helsen. Denne typen mesotherapy kan brukes på mennesker i alle aldre.

cosmetic treatment with mesoteraphi små «injections»
Både varigheten av behandlingen som komplementære metoder (massasje …) avhenger av anatomiske kravene til hver person. Minst ti sesjoner, fordelt 7 til 14 dager for å se resultater.

Etter å løse problemet med cellulitter, er den beste vedlikeholdsbehandling å spise sunt, drikke vann, og øvelser utendørs. Selvfølgelig er det ikke kontra indisert annenhver uke eller månedlig en vedlikehold sesjon.

Det er viktig at mesotherapy behandling er brukt ved riktig fagfolk som håndterer hygienetiltak og asepsis som denne behandlingen krever.

Kropp mesotherapi

Bare tuppen av nålen er satt inn i disse områdene der det er nødvendig; i tilfelle av cellulitter i kroppen, vil det være der fettet samler seg, hovedsakelig i «saddlebags», bakre delen av lår, rumpe og mage.

Ansikt mesotherapi

Ansikts Mesotherapy innebærer infiltrasjon av visse legemidler på intradermal nivå (overflate), på linjene av ansikts og nakke, eller bare mer spredt spenning som mulig (for hele ansiktet).

Nærende og revitaliserende produkter er injisert: vitaminer , mineraler, DNA, placenta eller embryonale ekstrakter, …; stimulerende stoffer: retinsyre, glykolsyre, glutation, etc.; rent fuktighetskrem med tensor effekt: hyaluronsyre.

Naturligvis, for å optimalisere resultatet, dette programmet kan kombineres med andre ansiktsbehandlinger : peeling, electrostimulation, Botox , fyllstoffer , etc. Effekten oppnås er en jevn og fuktet hud, færre rynker, klart fornyelse.

Det er en enkel og billig behandling, og produkter som brukes er svært trygt.