Medisinske peeling

Over tid reflekterer huden typiske tegn på aldring: rynker, flekker, arr … En måte å gjenopprette glatthet er å fornye huden og fjerne døde celler som alder utforming av huden.
 

Skreller/Peeling, involverer anvendelse av forskjellige kjemikalier for å «skall» eller peeling de ytre lag av huden. Den brukes til å forbedre utseendet på solskadet, redusere rynker, forbedre akne eller vannkopper arr, eller fjerne flekker og misfarget hud.

 

Avhengig av strømmen av gjennomtrengning av de kjemiske, flere lag av hud blir fjernet. En dypere, større effekter, men også mer risiko. Det brukes hovedsakelig i huden i ansiktet.

Den medisinske kjemisk peeling karakter er en av de mest effektive teknikker for å regenerere hud, som er en av de mest populære dermoestetiske prosedyrer, på grunn av sikkerhet og gode resultater. Den kan brukes som et middel til å «opprettholde en sunn, glatt, fritt for urenheter og lysende hud«.

 

Skrell medisinsk behandling er en kosmetisk medisinsk behandling som må tas hensyn til diagnose av en kvalifisert fagperson, patolog forberedt til å behandle huden og hudtype på riktig måte, som skal følges under behandling.

 

Med kjemisk peeling skal vi fjerne lag av epidermis med å fremme hud regenerering. Den nye og regenerert hud er glattere, mindre rynket og har en mer ensartet farge.
Så blir så renovert, glatt og forbedret hudens totale utseende. Med denne teknikken øker vi produksjonen av kollagen og elastin, grunnleggende komponenter for å holde huden myk og fast.

 
Når du kommer til en konsultasjon vil Dr Francisco Espinosa foreta en individuell vurdering og undersøkelse. Du vil få informasjon om gjennomføringen av behandlingen, og du vil få mulighet til å se før-og-etter-bilder av tidligere behandlede pasienter.
 

Vi fokuserer på din trygghet. Hos Royal Aesthetic Clinic i Spania er du trygg både før, under og etter behandlingen.

Vi ligger mellom Alicante og Valencia, i et område med fantastiske hoteller og tjenester, og opererer i de beste sykehus i Valencia.