Makroliposuction

Den Macroliposuction (Makrofettsuging), er en variant av fettsuging indikert for tilfeller av mild generalisert fedme. Det innebærer fjerning av fett med mer enn 15 Liters gjennom en kanyle gjennom et lite innsnitt. Det gjøres med lokalbedøvelse og sedasjon, er du pålagt innleggelse.

Macrolipo resultaterMed Macroliposuction vil klare å hente ut femten til tjue liter fett takket være en spesiell teknikk for bedøvelse infiltrasjon, blant annet redusere sukker nivåer i personer med diabetes, og skapet av Dr Martin Espinosa.
Denne teknikken er også utført ved hjelp av lokalbedøvelse og sedasjon, og dermed gir en mer hurtig og tilfredsstillende resultat.

Den Macroliposuction eller Makrofettsuging, er en meget effektiv teknikk for å tilveiebringe en ny legeme kontur med minimal arrdannelse. Resultatene kan være permanent, så lenge du holder et riktig kosthold og regelmessig mosjon praksis.

Etter intervensjonen, kan pasienten gå hjem, men man må ikke gjøre fysisk innsats for en uke, og bør brukes lymfedrenasje massasje for én eller to uker etter operasjonen.
Etter utløpet av den tid som kreves for at macrolipo har utplassert alle sine effekter, kan du gå videre til en mageplastikk , enten delvis eller perifere tiltak, der vi er spesialister.
Det er en av de mest effektive teknikker som kreves av våre pasienter.