Mageplastikk

Mageplastikk (abdominal kirurgi) er en kirurgisk behandling indisert for korrigering av kroppen konturen av de pasientene som opplever betydelig vekttap,graviditet, aldring eller forverring av deres mage dekkende vev, nåtid bukveggen slapphet med overflødig hud og fett.

Mage plastikkDenne fremgangsmåten ser ut til en forbedring av fysisk kontur strekker seg og stadfester magen ved hjelp av reseksjon av huden og overflødig fett.
I visse tilfeller er det tilstrekkelig å utføre en delvis mageplastikk når det kun er nødvendig å korrigere den nedre del av buken.
Før du bestemmer deg for operasjonen, tenk nøye om dine forventninger og diskutere dem med din kirurg, Dr Martin Espinosa. De beste kandidatene for en mageplastikk er de menneskene som fullt ut forstår innholdet av prosedyren og deres forventninger om forventede resultater er realistiske, fysisk friske og psykisk stabile mennesker.

Når en kvalifisert plastisk kirurgi spesialist utfører en mageplastikk, sjelden komplikasjoner oppstår og er vanligvis mindre. Men det er alltid en mulighet for at de oppstår, og legen vil informere deg om det. Slike saker er ikke forutsigbar, og oppstår selv i hendene på de beste kirurger.
Din plastisk kirurg, Dr Martin Espinosa, vil gjøre en vurdering av saken og avgjøre om egnetheten av behandlingen, og om nødvendig, en rekke pre operative prosedyrer. Det vil gi deg instruksjoner om tobakk, kosthold, medisiner i dagene forut for intervensjon, osv …

KIRURGI

Den mageplastikk prosedyren er utført i et sykehus og i narkose. Det varer i ca fire timer og vanligvis pasienten kan gå hjem neste dag.
En horisontal snitt i nedre del av magen for å løsne vev og utfører strekking av huden ned, reseksjon av overflødig vev og tilpasning til den nye figuren. Hvis det er nødvendig, er en inngrep av musklene i bukveggen utført for å bekrefte det. På slutten av prosedyren, vil du bli gitt en magebelt som bør brukes kontinuerlig i løpet av de neste fire til seks uker. Stingene fjernes 15 eller 20 dager etter inngrepet, prøver å holde såret området tørt i løpet av denne tiden.

Som andre plastisk kirurgi prosedyrer, mageplastikk oppnår en rask endring av bildet. Du vil føle deg mer komfortabel og kroppen din vil se bedre proporsjonert.
Dette er generell informasjon som kanskje må tilpasses hvert enkelt tilfelle. Det er viktig, derfor, evalueringen av hver pasient i en første konsultasjon, vurdering av egenskaper og personlige forhold, bestemme budsjettet og alltid før operasjonen, utføre en pre operativ undersøkelse for å møte dette med maksimal sikkerhet.
Mage kirurgi