Lipobanding

Den nye teknikken LIPOBANDING® er plassert i forkant av fedme behandling med umiddelbare resultater i en stor mengde av overvektige pasienter, fordi denne teknikken effektivt får trekke huden, og derfor annen kirurgier er ikke nødvendige for å fjerne det.Det medisinske teamet til Royal Estetisk er den eneste i verden som utfører denne vellykkede og prestisjetunge teknikk.

Den store suksessen til vår teknikk skiller seg fra andre behandlinger på andre klinikker som utfører nettopp i at vi gjør sammen, gjennomføring av et magebånd og Macroliposuction, snarere enn en standard fettsuging.

Lipobanding® teknikk er skapt og patentert av det medisinske teamet til Dr. Martin Espinosa . Det er en av de mest populære og fordelaktig , da bare med umiddelbar kirurgi resultater oppnås i volumet av pasienter med fedme, bidrar til en reduksjon på opp til 70 kg vekt, tilsvarende 7 kjole størrelser.

Den nye teknikken LIPOBANDING® er plassert i forkant av anti-fedme behandlinger med umiddelbare resultater i mengden av overvektige pasienter, fordi denne teknikken effektivt får trekke huden, og derfor andre kirurgier er ikke nødvendige for å fjerne den.
Den store suksessen til vår teknikk skiller seg fra andre behandlinger ved andre klinikker, gjennomføring av et magebånd og Macroliposuction, i stedet for en standard fettsuging. Det medisinske teamet ved Royal Aesthetic Clinic er den eneste i verden som gjør dette vellykket og prestisjetunge teknikk.

Kunder med lipobanding

Den Lipobanding® intervensjon er et Macroliposuction som utføres under generell anestesi, der betydelig mengde fett er fjernet, og er implementert i den samme operasjon, laparoskopisk gastrisk bånd for å redusere den plass i magen for å begrense matinntak. Vanligvis er pasienten utskrevet fra sykehuset 24 til 48 timer etter operasjonen.
Etter operasjonen, utfører det medisinske teamet på Royal Aesthetic Clinic en grundig oppfølging av pasientene etter nye sunnere matvaner er ervervet. Pasienten deretter følger de retningslinjer som vil markere endokrinere, hudleger og kliniske psykologer.