Leppeforstørrelse

Ved denne behandlingen oppnår du større og mer fyldige lepper med relativt langvarig effekt, men uten å bruke «fremmede» materialer som ved leppe implantat.

Leppeforstørrelse med fillere

Den mest brukte metoden for å forstørre leppene og å gjøre leppene mer fyldige på er i dag ved hjelp av såkalte fillere. Fillere er stoffer som injiseres like under huden. Fillere brukes i kosmetisk behandling, for eksempel til å glatte ut uønskede rynker eller furer eller for å gi ønsket volum som ved injeksjon i lepper.

De mest brukte fillere i dag inneholder såkalt hyaluronsyre, et sokkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Den viktigste egenskapen til hyaluronsyre er at den binder vann og slik gir økt volum i vevet der den befinner seg.

Hyaluronsyre baserte fillere varer ca 6 måneder før effekten går ut. Blant de mest kjente fillere på markedet i dag er Restylane, Teosyal og Juvederm.

Leppeforstørrelse ved fettransplantasjon

Leppeforstørrelse ved fettransplantasjon er et kosmetisk inngrep hvor kirurgen flytter fettvev fra en annen del av kroppen din og til leppene.

Royalklinikken lepperVed denne behandlingen oppnår du større og mer fyldige lepper med relativt langvarig effekt, men uten å bruke «fremmede» materialer som ved leppe implantat. Risikoen for allergisk reaksjon eller at kroppen avstøter vevet som legges inn i leppene er selvsagt lavere når det er ditt eget vev som brukes.

Ulempen med leppeforstørrelse ved fettransplantasjon i forhold til ved leppe implantat er at effekten ikke er like permanent, ofte må man gjenta behandlingen 1-2 ganger for mer eller mindre «permanent» effekt.

Behandlingen gjøres gjerne i lokalbedøvelse uten behov for narkose.

Når du kommer til en konsultasjon vil Dr Francisco Espinosa foreta en individuell vurdering og undersøkelse. Du vil få informasjon om gjennomføringen av behandlingen, og du vil få mulighet til å se før-og-etter-bilder av tidligere behandlede pasienter.

Vi fokuserer på din trygghet. Hos Royal Aesthetic Clinic i Spania er du trygg både før, under og etter behandlingen.