Leppe Implantat

De definitive implantat proteser i lepper er en kirurgisk operasjon for å øke størrelsen av leppene. Formen og størrelsen av leppene før kirurgi kan påvirke både den anbefalt behandling som det endelige resultat. Hvis leppene er ikke det samme størrelse eller form før operasjonen, er det lite sannsynlig å være helt symmetrisk etterpå.
Det er flere størrelser av implantater; små, mellomstore og store, er silikonmateriale og bør diskutere med legen den mest passende for din enkelt tilfelle.

Ved ønske om permanent leppeforstørrelse og økt leppevolum kan leppeimplantat være et alternativ. Leppeimplantater lages av ulike stoffer, blant de mest brukte er GORE-TEX og SoftForm.

Ulempene ved leppeforstørrelse med implantat er at risikoen for infeksjon, arrdannelse og reaksjon mot implantatet er noe høyere enn ved bruk av fillere. Fordelen er at implantatet er permanent, man trenger ikke utføre ny behandling om 6 måneder for vedvarende effekt.

Under inngrepet lager kirurgen et lite kutt i huden på leppene, gjerne i munnviken, og legger så inn implantatet gjennom det lille hullet i huden. Behandlingen tar vanligvis ca 1 time.
Lip Augmentation oppnås ved å implantere en protese under leppen slimhinnen. Snittene er laget slik at de resulterende arr så usynlige som mulig, vanligvis i hjørnene av munnen hennes. Metoden for gjennomføringen og plasseringen av protesen vil avhenge av dine preferanser, din anatomi og kirurgens anbefaling.

Det finnes i hovedsak tre ulike typer naturlige implantasjonsmateriale for leppeforstørring – egen lærhudsremse, egne fettceller eller såkalt Allodermimplantat. Hver og et av disse benyttes for de samme målene, men har litt ulike egenskaper.