Lårplastikk

Bein løftet eller lårplastikk, er en passende teknikk for pasienter med fedme etter å ha gjennomgått vektreduksjon kirurgi, og de trenger å fjerne overflødig hud av lårene og gjenopprette fasthet.

LårløftAlle pasienter med en betydelig kontur misdannelse av den indre delen av låret, er potensielle kandidater for et vertikalt løft av bein eller låret.
Lårplastikk er mye mer vanlig blant kvinner enn menn. Det er ulike årsaker til at man velger å ta dette inngrepet, men som oftest blir dette etterspurt etter kraftig vekttap. Lårplastikk ønskes som oftest av de som plages med overflødige mengder hud på lårene, eller som opplever å miste elastisiteten i huden.
Formålet med lårplastikk er å stramme opp og modellere om lår hud som er slapp og klumpete på en mindre pen måte. Målet er å redusere ujevnheter i hudoverflaten.

Mange av de som ønsker lårplastikk har fått overflødig hud som følge av vekttap eller bare som et naturlig ledd i aldringsprosessen.
Lårplastikk fjerner overflødig fettvev og hud både på inn- og utsiden av lårene, for å gi lårene en slankere og strammere utseende med bedre former.

Lår løft uten kirurgi

Takket være å løfte beina uten kirurgi disse pasientene kan nyte betydelige estetiske forbedringer, og kan få mer harmoniske bein, og med mer naturlige og vakre bein. Siden innsnitt er gjort på innsiden av muskel, arret er det knapt synlig og påvirker ikke utseendet på beinet.
Operasjonen utføres i de fleste tilfeller med lokalbedøvelse og sedasjon, som gjør at pasienten kan reise hjem samme dag selv inngrep eller tjuefire timer etter det.
Det består av et vertikalt snitt som kan gå fra lysken til kneet, avhengig av graden av sagging , og området som trenger å bli behandlet i den enkelte pasient.
Dette intervensjon kan kombineres med fettsuging av området hvis det fremdeles er tilstede ansamlinger av fett. Utseendet på bena vil være mye mer strømlinjeformet og forholdsmessig.
Mange pasienter som har dette problemet også lider av venøs insuffisiens eller åreknuter, to svært vanlige problemer hos personer med fedme. Ved å gjøre dette inngrep er også mulig å behandle disse problemene.

Dr. Martin Espinosa skal vurdere hvilken behandling som vil være best for deg slik at du får et naturlig og varig resultat. Det kan av og til innebære kombinasjoner av metoder og behandlinger, sammen med Overarmsplastikk.
Det finnes alltid mange muligheter, og med vår omfattende kompetanse er du sikret at du får den behandlingen som er best for akkurat deg.

Din forandring til det bedre

Legene ved Royal Aesthetic Clinic er spesialister innen plastisk kirurgi. Et faglig team gir deg personlig og grundig helhetsvurdering før vi eventuelt tilbyr behandling og informerer om hvilket resultat du kan forvente.