Kosmetisk Medisin

Formålene med kosmetisk medisin, eller kosmetiske behandlinger, er gjenoppbygging, vedlikehold og forbedring av estetikk, skjønnhet og helse, ved hjelp av medisinske hjelpemidler og mindre inngrep der lokalbedøvelse brukes.

Stadig flere ønsker å forbedre utseendet sitt. For å oppnå dette må inngrepene med kosmetiske behandlinger alltid foretas av medisisk kvalifisert personell og av autoriserte klinikker. Kosmetisk medisin benytter aldri større kirurgiske inngrep og krever ikke at totalbedøvelse (narkose) brukes. Vi bruker de meste avanserte metoder som finnes, og er alltid oppdatert over de beste behandlinger innen kosmetiske behandlinger innen kosmetisk medisin.


Kosmetiske behandlinger: ANSIKT

 

 

Botox

Leppeforstørrelse

Utglatting av rynker

Utfylling av neserynker og kinnbein

Behandling av slapphet i ansiktet

Nesefilling (remodellering av nesen uten kirurgi)

Ansikts-mesoterapi: Behanding som gjøres med små innsprøytninger av aminosyrer, koenzymer, vitaminer og fragmenter av hyaluronsyre, dette gjenoppbygger kollagen, elastin og glykosaminoglykaner (GAG), hvilket gir fuktighet til huden og dermed glans og spenst.

IPL: Dette er en laserbehandling med pulserende lys, hvor man kan behandle hele ansiktet. Dette gir huden et ensartet og jevnt utseende og fjerner pigmentflekker, rødhet og smårynker. Den kan meget godt kombineres med andre ansiktsbehandlinger.

Behandling av pigmentflekker, arr etter kviser eller fremtredende blodårer (spider-årer).


KROPP

  • Kroppsmesoterapi: Behandling av appelsinhud (celulitt) og slapphet
  • LPG: Celulittbehandling, perfekt i kombinasjon med kroppsmesoterapi. Med vår laserplattform garanterer vi resultatene.

Overvekt har alltid vært et viktig emne for medisinsk forskning, siden det utgjør et stort problem for folkehelsen. Vårt næringsopplegg er basert på en protein- eller hyperproteindiett.

Metoden anvender tre trinn som utfyller hverandre.

Gjenopprette balansen av mikronæringsstoffer: Innebærer å tilføre de mikronæringstoffer kroppen mangler på grunn av overvekt.
Tap av vekt: gjeninnføring av karbohydrater og fysisk aktivitet. Dette gjøres i tre faser.
Balansefasen: Når de tre fasene er tilbakelagt, vil diett og fysisk aktivitet tilpasses individuelt for å forbedre livskvaliteten.

I mange tiår har legevitenskapen vært fokusert på å kurere. I dag er målet å forebygge…


Antiaging

Antiaging Royal Aesthetic

ANTI-ALDRINGSBEHANDLING består av å bedømme helsetilstanden hos pasienten gjennom analyse og prøver for å avgjøre hvilke faktorer som fører til aldring. Gjennom ulike fysiske, psykologiske og biologiske tester utarbeides en personlig profil av aldringen hos hver pasient. Denne «kartleggingen» av biologisk aldring hjelper til å bedømme hastigheten på aldringsprosessen og hvilke områder som er mest problematiske biologisk sett, og som dermed vil stå i fokus for behandlingen.

Basert på dette utarbeides en personlig behandlingsplan for å gjenopprette balansen og forebygge sykdommer ved å bremse den naturlige aldringsprosessen og forbedre helse og livskvalitet hos pasientene. Noen av testene vi utfører er; Anti-aldring, Oksidativt stress, matvareintoleranse, hårprøveanalyse – nærings- og giftstoffmåling Genetiske profiler i antialdringsmedisin osv..