Kategori: Kosmetisk medisin

Trådlift (eller trådløft) er en ny metode for å skånsom løfte ansiktet. Når det foreligger for mye hud men man ikke ønsker et omfattende inngrep som en kirurgisk facelift. (mer…)

Over tid reflekterer huden typiske tegn på aldring: rynker, flekker, arr … En måte å gjenopprette glatthet er å fornye huden og fjerne døde celler som alder utforming av huden. (mer…)

Ved denne behandlingen oppnår du større og mer fyldige lepper med relativt langvarig effekt, men uten å bruke «fremmede» materialer som ved leppe implantat. (mer…)

Botox er et legemiddel som består av botulinum-toxin Type A som lages av Clostridium botulinum-bakterien. Preparatet er godkjent til behandling av enkelte rynker i ansiktet. (mer…)

Det er mange behandlinger og medisiner tilgjengelig på markedet for å bli kvitt cellulitter, pluss de endeløse timer med innsats i treningssentrene. Mens ingen av disse er et universalmiddel, mesoterapi injeksjoner er (mer…)

Formålene med kosmetisk medisin, eller kosmetiske behandlinger, er gjenoppbygging, vedlikehold og forbedring av estetikk, skjønnhet og helse, ved hjelp av medisinske hjelpemidler og mindre inngrep der lokalbedøvelse brukes.
(mer…)