Gastric plication

I fedmekirurgi (fedme kirurgi), er en av de mest innovative vekttap prosedyrer. Den består av å sy den venstre kanten av magesekken mot seg selv for å skape folder opptar innsiden av magesekken , og derved redusere volumet.

Gastric plication mer enn halverer størrelsen på magen for å begrense mengden mat du kan spise på en gang. Dette oppnås ved å brette magesekkveggen innover og sy det på plass over en dimensjonering rør. (Ingen kutting, ingen stifting.) Etter at magen er frigjort fra vedlegg i magen det er brettet og sydd, og dimensjonering røret er fjernet.

I utgangspunktet prosedyren utføres laparoskopis, noe som betyr at i stedet for å lage et stort snitt i buken, kirurgen gjør små snitt gjennom som passerer et kamera og spesialdesignet instrumenter for denne operasjonen.
Disse instrumenter gjør det mulig for kirurgen å foreta meget nøyaktige operasjoner, som er mindre traumatisk for pasienten.
Laparoskopis teknikk gir en raskere restitusjon, noe som reduserer sjansene for komplikasjoner og postoperative ubehag for pasienten. Operasjon kan komme til å ta en time til en og en halv time.

Magen vil ikke lenger støtte samme mengde mat som før, og metthetsfølelse vises mye mer tidlig.

Hvor mye vekttap?

I svært få rapportene som er tilgjengelige, de fleste pasienter mistet 40 til 60 prosent av deres overflødig kroppsvekt i løpet av det første året etter gastric plication kirurgi. Som med andre fremgangsmåter som fører til massive vekttap, kan det også være forbedringer i mange overvekts relaterte tilstander. Noen kan løse helt etter gastric plication. Disse inkluderer diabetes, høyt blodtrykk, søvnapné og unormale kolesterolnivåer.
Mage Plication i Spania

Royal Aesthetic Clinic teamet utfører mage plication laparoskopis via fem eller seks små snitt i buken. Et videokamera (laparoskopi) og lange, tynne instrumenter er plassert gjennom disse små snitt for å tillate legen tilgang til magen.

Er du en god kandidat for Gastric plication?

Hvis du har en kroppsmasseindeks (BMI) på over 35 med en eller flere fedmerelaterte sykdommer som diabetes, søvnapné(apnea), eller høyt blodtrykk, kan du være en kandidat for mage grammet eller annen bariatrisk-mage kirurgi. Du kan også være en kandidat hvis du har en BMI på 40 eller mer, selv uten tilstedeværelse av andre fedmerelaterte sykdommer.

Den beste og eneste måten å finne ut hvilke fedmekirurgi er riktig for deg er å planlegge en konsultasjon med Fedmeavdeling på Royal Aesthetic Clinic. Man vil ta en grundig vekttap historie og diskutere alle alternativene, inkludert mage plication.

Alle operasjoner har risiko. Når vi diskuterer risikoen ved eventuelle overvektsoperasjoner, må de være i forhold til den alvorlige risikoen knyttet til fedme.