Gastric ballong

Den intragastrisk ballong (også kjent som gastrisk ballong) er en behandling for fedme som er gjort uten kirurgi og med en rask intervensjon ved å plassere en silikon ballong i magen ved endoskopi , som er fylt med saltholdig vann og blå metylen.

Ballen gir en permanent tilstand av metthetsfølelse , slik at pasienten spiser moderat. Her er nettopp suksessen til intragastrisk ballong, pasienten føler seg tilfreds at matinntaket reduseres, og dermed kilo tapt. Det er utført under lokalbedøvelse med sedasjon.

Denne teknikken er egnet for folk som trenger å gå ned mer enn 10 kilo og andre metoder har mislyktes, hovedsakelig dietter.

Den intragastrisk ballong satt seg fast i magen i ca seks måneder, pasienten leve et helt normalt liv etter en kontroll av spesialister i Royal Aesthetic Clinic for å gjennomføre kostvaner for å sikre en rik og balansert kosthold.

Mage ballong prosedyren kan være riktig for noen som trenger å gå ned i vekt før en kommende, gang-in-a-lifetime hendelse, for eksempel et bryllup eller high school reunion. Det kan også hjelpe enkeltpersoner bedre i samsvar med foreskrevne dietter.
I motsetning til andre vekttap surgeries som krever en kroppsmasseindeks (BMI) på 40 eller høyere, trenger du bare en BMI på 27 eller over for å gjennomgå mage ballong prosedyren. Som et resultat av dette er det et vekttap mulighet for lettere personer som ikke kan være kandidater for andre former for fedme kirurgi.

På baksiden, mage ballong prosedyren også kan bidra sterkt overvektige mennesker hoppe starte massive vekttap. I disse tilfellene, det kan også være nyttig før en annen type fedmekirurgi som gastrisk bypass.

Risiko for fedmekirurgi er økt blant personer med en kroppsmasseindeks større enn 40, og / eller de med visse fedme-relaterte helsemessige forhold. Gastrisk ballong prosedyren kan hjelpe en person å oppnå en tryggere vekt før gjennomføringen av operasjonen. Noen fedme-relaterte helseproblemer (inkludert høyt blodtrykk, diabetes og søvnapné- sleep apnea) kan også øke som et resultat av mage ballong vekttap, noe som ytterligere øker sikkerheten for fremtidige fedmekirurgi.

Den viktigste livsstilsendring dreier seg om kostholdet ditt. Du føler deg mettere tidligere slik at du spiser mindre porsjoner med mat. Men i motsetning til andre bariatric operasjoner, kan du spise alle typer mat etter under mage ballong – bare i mindre porsjoner.

En registrert dietetiker kan hjelpe designe en sunn diett fylt med nødvendige vitaminer og mineraler. I tillegg vil du lære prinsippene for å endre hvordan du spiser og tenker på mat. Denne type ernæringsprogram vil fortsette etter at ballongen er fjernet, slik at du kan fortsette å gå ned i vekt eller holde vekten du har mistet.