Fettsuging

Fettsuging (fettfjerning ) er en av de hyppigst utførte kosmetiske operasjonene i den vestlige verden og utføres på både kvinner og menn. Dr Martin Espinosa har lang erfaring med liposuction.


Fettsuging, også kjent som liposkultur, er en kirurgisk teknikk som benyttes for å fjerne fett som er lagret i bestemte, begrensede områder av kroppen. Fettsuging er ikke et alternativ til å gå ned i vekt, men en metode for å fjerne lokale oppsamlinger av fett som ikke går bort ved hjelp av diett eller trening.

Fettsuging ved Royalklinikken

Også LIPOSUCTION eller liposkulptur, fettfjerning utføres oftes i narkose. Dr Martin Espinosa har lang erfaring med dette. En operasjonen tar vanligvis 1-3 timer avhengig av hvor mange områder som skal behandles og hvilke behov du har. Hva som er nødvendig avtales individuelt i samtale med Dr Martin Espinosa.

Fettsuging i AlicanteVi benytter flere ulike typer fettsugingsutstyr. For å oppnå et så godt resultat som mulig er det viktig at det hovedsakelig er det dypereliggende fettet som fjernes. Dette må gjøres skånsomt for å gi et jevnt utseende.

Mage fettsuging

En av de vanligste operasjonen som utføres når det gjelder fettfjerning er fettsuging mage. Prosedyren kan og kombineres gjerne med en bukplastikk. Man kan fjerne relativt mye fett fra magen, men det er viktig å merke seg at prosedyren ikke egner seg dersom huden er slapp eller henger.

Lår fettsuging

Fettsuging egner seg for å forme utside lår. Definerte fettdepoter her kan reduseres slik at du får en slankere figur. Fettansamlinger på utside av hofter (ridebukselår) kan være sjenerende og gjøre det vanskelig å finne bukser som passer.
På innsiden av kneet finnes ofte et definert fettdepot som egner seg godt for fettsuging. Dette gir svært gode resultater med minimalt med arr. Prosedyren kan ofte utføres i lokalbedøvelse.

innsiden av lår kan for mye fett medføre gnisninger og ubehag. En fettsuging innside lår kan redusere dette. Av og til er huden så løs at det er behov for å fjerne noe hud ved lårplastikk.

Figurforming med fettsuging

Øvre del av rumpe, hofter og midje er områder som er svært godt egnet for figurforming med fettsuging. Fett bak over hoftene legger kan legge seg over bukselinningen og være i veien. Mange synes dette fettet er vanskelig å slanke bort. Her kan man ofte fjerne store mengder fett uten at man får ujevnheter eller komplikasjoner.Fettsuging i Spania

Ansikt og hals fettsuging

Haken er et område som ofte glemmes, men med en liten fettsuging her vil huden som oftest trekke seg pent tilbake og gi ansiktet et strammere utseende.

Bryst fettsuging

Av og til er det ønskelig å gjøre en brystreduksjon uten arr. Dersom huden er god og det ikke er heng på brystene kan fettsuging bryst være en svært god metode. Ved kun mindre korreksjoner på bryst kan prosedyren være godt egnet. Området fra bryst og inn mot armhule egner seg også godt for behandling.

Fettsuging er ikke et alternativ til å gå ned i vekt, men en metode for å fjerne lokale oppsamlinger av fett som ikke går bort ved hjelp av diett eller trening.