Fedmeavdeling

Fedmeavdelingens mål er å bli en referanse i behandling av fedme,
og vi gjør det med en tverrfaglige tilnærming til å behandle fedmen.

Behandling av fedme

Enheten utfører de mest avanserte teknikker og protokoller til vekttap og forbedre sykdommer som kommer fra fedmen, tekniker som:

Laparoskopis, BYPASS, GASTRISK rør, MAGE bandet, Endoskopi - ball, ENDOBARRIER, ASPIRE, Apollo, antropometri og dietetiske studier, Lipogastric, Lipobanding, osv.

Vårt mål innebærer å behandle fedmen som en sykdom, uten å forsømme den estetiske delen, derfor oppfølging av våre fagfolk er uttømmende og kontinuerlig i to år.

I vår unik fedme avdeling behandler vi alltid pasienten som enhet, uten å glemme estetiske verdier etter vekttap; slike komplekse operasjoner som sirkulær mageplastikk, vertikale løft av ben, brystreduksjon, og andre, er del av post ‘bariatrisk’ kirurgi («behandlingen av fedme og vektproblemer»).

Det er derfor vi er stolte av å fortsette å arbeide for å forbedre kvaliteten på livet til våre pasienter som lider av fedme og forbli å være en ledende global klinikk.

Makrolipo

Makroliposuction

Den Macroliposuction (Makrofettsuging), er en variant av fettsuging indikert for tilfeller av mild generalisert fedme ...
les mer
Lipobandig

Lipobanding

Den nye teknikken LIPOBANDING® er plassert i forkant av fedme behandling med umiddelbare resultater i ...
les mer

Gastric banding

Justerbar mavebånd eller magebånd, er en restriktiv type vekttap kirurgi. Kort sagt innebærer den å ...
les mer
Overvektige_behandlinger
Vi fjerner fett fra magen
stor_mage
gode_resultater

Royal Aesthetic Clinic

kommer med mer enn 20 års erfaring innen medisinsk-kirurgisk, medisinsk-estetiske og kosmetiske behandlinger.

Royal Aesthetic Clinic blir første klinikken med en spesiell enhet til å behandle overvekten, og en unik fedme avdeling, regissert av Dr. Francisco Martín Espinosa.

Vi snakker her om bariatrisk kirurgi, med henvisning til den grenen av bariatrisk medisin, som har som mål den behandlingen av fedme og vektproblemer.

Du må behandle fedme problemer slik at det ikke blir en alvorlig sykdom ettertid. Den som Helse Verdens Organisasjon, mener at i 2030 Europa er vendt mot en epidemi av fedme. Det er internasjonal enighet om at kirurgisk behandling kan vurderes ved sykelig fedme dersom konservative tiltak i tilstrekkelig grad er forsøkt

dr-francisco-martin

Dr. Francisco Martín Espinosa

"Når overvektige finnes, starter prosessen med en sykdom".

Vi kan hjelpe deg