Kategori: Etter fedmekirurgi

Postbariatric surgery eller «etter fedmekirurgi», består av fjerning av estetiske hud hengende etter å ha mistet masse vekt og volum.

Omkretsmage er fjerning av «overskytende » hud som går fra magen til baksiden av den nedre del av ryggen. Arr er skjult i linjen av undertøy eller bikini, så det er ikke synlig. (mer…)

Mageplastikk (abdominal kirurgi) er en kirurgisk behandling indisert for korrigering av kroppen konturen av de pasientene som opplever betydelig vekttap,graviditet, aldring eller forverring av deres mage dekkende vev, nåtid bukveggen slapphet med overflødig hud og fett. (mer…)

Bein løftet eller lårplastikk, er en passende teknikk for pasienter med fedme etter å ha gjennomgått vektreduksjon kirurgi, og de trenger å fjerne overflødig hud av lårene og gjenopprette fasthet. (mer…)

Kroppsformende kirurgi etter store vekttap tilbys hovedsakelig for behandling av medisinsk belastende hudplager. Behandlingen kan bidra til økt livskvalitet og høyere funksjonsnivå.
(mer…)

Løsskinn på overarmene som i noen tilfelle kan være til plage? I slike tilfeller kan en overarmsplastikk være indisert.Ved en slik operasjon fjernes hud/underhudsvev i et område fra albuen til armhulen. (mer…)