Brystløft

Et brystløft egner seg for de som har hengende bryster og som ønsker å stramme opp brystene. Mastopexy eller brystløft gir brystet en attraktiv form, og plasserer den i riktig posisjon.

Brystløft i Spania Noen kvinner har naturlig hengende bryster, andre får hengende bryster etter slanking eller graviditet/amming. Brystløft utføres nesten på samme måte som en brystreduksjon, men er mindre omfattende.
Ved brystløft omformes brystets vev og overflødig hud fjernes, slik at brystene strammes opp og gis en rund, høyere og finere fasong. Diameteren på brystvorten reduseres vanligvis, da store og tunge bryst ofte har utvidet brystvorte.
Våre kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi. De har lang erfaring med plastikkirurgiske brystoperasjoner og kan vise til meget gode resultater. Metoden som velges vil være individuelt tilpasset for å gi best mulig kosmetisk resultat og redusere faren for komplikasjoner.

For at inngrepet skal medføre minst mulig ubehag for deg, utføres brystløftet i narkose. Vanligvis er man i god form etter narkosen og kan ganske raskt spise og stå opp. Inngrepet er dagkirurgisk.

Kosmetisk bryst kirurgi

Når du kommer til en konsultasjon vil Dr Francisco Espinosa foreta en individuell vurdering og undersøkelse. Du vil få informasjon om gjennomføringen av operasjonen, og du vil få mulighet til å se før-og-etter-bilder av tidligere behandlede pasienter.

Vi tilbyr en uforpliktende konsultasjon hos våre spesialister i plastisk kirurgi, der du får en grundig faglig veiledning og informasjon om inngrepet og hele prosessen. Det er viktig at du etter konsultasjonen er fornøyd med opplegget vi foreslår, og at du har en realistisk innstilling til hva vi kan oppnå.

Vi fokuserer på din trygghet. Hos Royal Aesthetic Clinic  i Spania er du trygg både før, under og etter behandlingen.

Vi ligger mellom Alicante og Valencia, i et område med fantastiske hoteller og tjenester, og opererer i de beste sykehus i Valencia.