Brystforstørrelse

Våre plastikkirurger har lang erfaring med brystforstørrelse, og tilbyr en protesegaranti som gir kvinner større trygghet.

Plastikk kirurgi - BrystVåre kirurger har stor rutine med plassering av proteser både over og under muskulaturen. Du kan være trygg på at den individuelle vurderingen du får av en av våre dyktige plastikkirurger vil sikre et best mulig resultat. Det som er avgjørende for kirurgens valg er hvordan brystene ser ut før brystforstørrelsen. Har pasienten egne bryst? Er det god dekning over protesen, spesielt oppe? Hvor slank er pasienten? De moderne brystprotesene gir langt mindre problem enn tidligere. Med de nye, rue protesene er det også sjelden at brystene blir harde. Ta kontakt med Royal Aesthetic Clinic dersom du ønsker mer informasjon om brystforstørrelse.
Brystene bør være symmetriske eller ha kun mindre sideforskjeller. Det skal helst være noe vev igjen under huden (både kjertel- og fettvev) for å skjule implantatene. Hengpreget bør være lite til moderat. I alle fall skal brystvortene ikke peke nedover eller stå lengre ned enn nedre overgang fra bryst til brystkasse.

I tilfeller der sideforskjellen er godt synlig er det ofte ikke mulig å oppnå et godt resultat med proteser. Da kan det være aktuelt å kombinere inngrepet med en fettransplantasjon, eller foreta brystforstørrelse med eget fett.

Når brystene henger langt ned, kan et brystløft være et alternativ, enten alene eller kombinert med en forstørrelse med proteser.

Dr. Francisco Espinosa forklarer deg på forhånd under konsultasjonen hvilket resultat du kan forvente. Er du i utgangspunktet egnet til en brystforstørrelse med implantater, kan du vente deg et godt resultat. Dette er i en viss grad avhengig av utgangssituasjonen. Den opprinelige formen, mengden underhudsfett, hudelastisitet, hengpreg og strekkmerker vil ha innflytelse på formen etter inngrepet. Arrene i nedkant av brystvorten blir som regel lite påfallende etter fire til seks måneder.

 

Brystforstørrelse: Komplikasjoner og bivirkninger

Vi har tidligere vært inne på faren for innkapsling. Et annet problem er at man ikke med sikkerhet kan si om protesen vil vare livet ut. Man ser at enkelte etter mange år må skifte protesen. Dette gjøres ikke av medisinske årsaker, men av kosmetiske. Det pågår for tiden stor forskningsaktivitet for å se på varigheten av protesene. Inntil resultatene av denne forskningen foreligger har vi ikke entydige retningslinjer for hvordan man skal bestemme når en protese evt. bør skiftes. Vårt råd er at hvis man ikke har noe problem gjør man ingen tiltak (følger kun vanlige undersøkelser som andre kvinner ville ha gjort). Skulle man derimot etter flere år få en rask forandring i brystet, må man først utelukke sykdom i brystet (mammografi, ultralyd eller MR-undersøkelse). Har man ikke det, er rådet at protesen bør skiftes.

Bedøvelseskomplikasjoner, for eksempel allergi på bedøvelsesmidler, er ekstremt sjeldne, men kan være alvorlige. Blødning som krever tiltak som innleggelse av dren er også uhyre sjeldent. Infeksjon er også svært sjeldent, men dette er en lei komplikasjon da protesen vil måtte forbigående taes ut (3 mndr) før den settes inn igjen (uten kostnad).

Nedsatt følelse i brystvorten er meget sjelden. Økt følelse er vanligere, men den normaliseres i løpet av noen måneder.

Hos enkelte kvinner som er svært tynne med lite fettlag under huden, kan det danne seg små folder i protesen. De kan kjennes med hånden, men kan vanligvis ikke sees.
Royal Aesthetic Clinic er en spesialistklinikk innen plastisk kirurgi, kometisk medisin og behandling av overvekt/fedme. Meget solid erfaring. I tillegg til kosmetisk kirurgi tilbyr vi en rekke kosmetiske hudbehandlinger.

Vi fokuserer på din trygghet. Hos Royal Aesthetic Clinic  i Spania er du trygg både før, under og etter behandlingen.

Vi ligger mellom Alicante og Valencia, i et område med fantastiske hoteller og tjenester, og opererer i de beste sykehus i Valencia.